Strona główna
  • slider1a.png
  • slider1s.png
  • slider2.png
  • slider2a.png
  • slider3.png
  • slider4.png
  • slider5.png

dodatkowe um zawodowe 22W ramach dodatkowych umiejętności zawodowych uczennice klasy 2A branżowej szkoły I-go stopnia w zawodzie kucharz i fryzjer, brały także udział w innych szkoleniach zawodowych:

- 9 kwietnia Hotel – Villa Bolestraszyce

- 27 kwietnia Hotel i restauracja - Zamek Dubiecko

- 27 kwietnia Restauracja Dominikańska w Przemyślu

- 28 kwietnia salon kosmetyczny Strefa Urody w Przemyślu

- 6 maja Restauracja La Costa w Przemyślu

W trakcie szkolenia uczennice zdobyły podstawową wiedzę i umiejętności przydatne do wykonywania zawodu z zakresu poznania podstawowych standardów obsługi gości restauracji oraz bezpośredniego kontaktu z klientem, dobierania naczyń i bielizny stołowej do serwowania ekskluzywnych potraw i napojów, rozwijania kreatywności w nakrywaniu stołów na różne przyjęcia okolicznościowe, ukazania nowoczesnych i awangardowych form przygotowywani różnych dań – kuchnia molekularna.

Dodatkowo miały okazję zwiedzić obiekty hotelowe, restauracyjne oraz poobserwować pracę na różnych stanowiskach. Każdy z tych obiektów reprezentował inny styl wystroju, ukazywał swoje atuty i dostarczał niezapomnianych wrażeń.

aparat.gif

dziennik elektroniczny

branzowa bok

MEiN22

poznajPolske22

Nasz Kanał YouTube

Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii

im. Matki Antoniny Mirskiej
w Przemyślu
ul. Krasińskiego 33
37-700 Przemyśl
tel. 16 670 72 55

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

zsob dom generalny